Zarf në xhep përkrahësit të LSI që u dhunua

Abisi

offline✌
36c050d1-809d-47a7-9e55-4fc5ca8c7406-1-1500x800.jpg

Capre-300x162.jpg


Një ndër përkrahësit e LSI-së në Lezhë, Gjovalin Gjini, u dhunua disa ditë më parë nga persona ende të paidentifikuar vetëm dy net më parë.

Një ditë më pas, presidenti i sapozgjedhur Ilir Meta, vizitoi Gjinin, nga ku bëri dhe deklaratën e fortë për armatosjen e popullit.

Mirëpo, ajo që ka rënë më shumë në sy, është një detaj ku ish-kryetari i Bashkisë njëkohësisht kryesuesi i listës së kandidatëve për deputetë në Lezhë, Viktor Tushaj, i jep Gjovalin Gjinit një zarf.

Tusha e ka ndjekur Gjinin teksa po zbrisnin nga shkallët dhe në “fshehtësi” i ka futur zarfin në xhep.


Kjo ka ngritur në fakt dyshime të shumta, ç’përmbante në të vërtetë ai zarf, që iu dorëzua edhe në prezencë të Metës?
Javanews.al
 

Abisi

offline✌
Jo me kot do dalin force e pare keto,se kane shperndare leke me shumice :p
 
Redaktimi i fundit:
Top