• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

www.votethenation.com votoni per dy shtetet shqiptare

Vvetoni

Larguar
1) armenia 161513
2) greece 113972
3) azerbaijan 88730
4) turkey 42229
5) russian federation 10829
6) albania 9399
7) cyprus 6095
8) moldova 4823
9) kosovo 4415
10) bulgaria 4097
 

Vvetoni

Larguar
1) ARMENIA 163689
2) GREECE 114170
3) AZERBAIJAN 90093
4) TURKEY 42588
5) RUSSIAN FEDERATION 10863
6) ALBANIA 9769
7) CYPRUS 6174
8) KOSOVO 5060
9) MOLDOVA 4882
10) BULGARIA 4224


kosova ne vednin e 8 shqiperia afer rusis votoni edhe 141 dite
 
Top