• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Www.kelvin22com.forumup.com dhe www.femijet.forummotion.com

kelvin22

Antarë i ri
ju mirpres tek koto 2 forume.

Code:
[URL="http://www.kelvin22com.forumup.com"]kelvin22 :: Index[/URL]
Code:
[URL="http://www.femijet.forummotion.com"]Free Fv : Femijet.com - femijet.com[/URL]
 
Last edited by a moderator:
Top