• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Vuçiq kërkon intervenimin e Policisë serbe në veri

Love

βeℓℓe â๓e
Aleksandër Vuqiç kërkon leje që Policia e Serbisë të hyjë edhe zyrtarisht në Mitrovicën e veriut vetëm për 45 minuta qëndrim, që të sjell rend dhe t`i mbrojë kutitë e votimit.Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuqiç kërkon leje që Policia e Serbisë të hyjë edhe zyrtarisht në Mitrovicën e veriut vetëm për 45 minuta qëndrim, që të sjell rend dhe t`i mbrojë kutitë e votimit.

Vuçiq tha se duhet të ndryshojë gjendja që është tani në veri të Mitrovicës, shkruan Kurir.
mesazhi.com
 
Top