• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Vonesat në numërim, Lleshi: Të pajustifikueshme

WxP

Antarë i Respektuar
Ndërkohë që procesi i numërimit të votave duhet të kishte përfunduar që ditën e djeshme në orën 22:00, ashtu sikurse i premtoi kryetarja e KQZ-së, Lefterie Lleshi, Presidentit të Delegacionit të PE-së ditën e djeshme, KQZ-ja zhvilloi një mbledhje për këtë çështje sot.
Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, u shpreh se problemi i vetëm që ka nëpër KZAZ-të, është ai i vonesave në numërim dhe ndërprerja e këtij procesi në disa qendra.
Sipas saj është e pajustifikueshme kjo zvarritje. “Justifikimi i pushimeve po degjeneron, nuk ka arsye. Kodi parashikon numërim të pandërprerë prandaj janë grupet rezervë”, tha ajo.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.D/
 

Attachments

Top