• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

VIDEO/ Pamje të rralla, kur trupat britanike u futën në Prishtinë

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
VIDEO/ Pamje të rralla, kur trupat britanike u futën në PrishtinëPamje të rralla filmika janë realizuar nga Televizioni i Katalonisë TV3, kur trupat britanike hyjnë në Prishtinë me 12 qershor 1999, shkruan FMimages.org
Televizioni “TV3” tregon tërheqjen e ushtrisë dhe paramilitarëve serbë nga Prishtina, të cilët duken shumë të nervozuar dhe gëzimin e madh të shqiptarëve të Kosovës.

12 Qershori i vitit 1999, dita kur NATO ka ndërhyrë në Kosovë, paraqet një prej datave më të rëndësishme në historinë e Kosovës, vlerësojnë zyrtarët kosovarë. Sipas tyre, ndërhyrja e NATO-s paraqet kurorëzimin e aspiratave shekullore të Kosovës për liri dhe pavarësi.

b;dardaniasacra
 
Top