• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

VIDEO e rrallë: Nënë Tereza duke çuar lule te varri i Enver Hoxhës

legjenda

Anëtar i Nderuar
Nënë Tereza bëri vizitën e parë të saj në Shqipëri, në muajin gusht të vitit 1989, dhe gjatë kësaj vizitë ajo është filmuar duke çuar lule edhe te varri i ish-diktatorit Enver Hoxha.

Video e rrallë mësohet të jetë bërë nga TVSH dhe është mbajtur në arkivën shtetërore për një kohë të gjatë.

Vizita e parë e Nënë Terezës në Shqipëri, është bërë pak muaj para se në vend të nisnin ndryshimet e para, pasuar me lëvizjet

demokratike kundër regjimit komunist[VIDEO]https://youtu.be/QpADKyHbQgc[/VIDEO//republika.info/
 
Last edited:

Quku

Marakli Krapit
Titulli: VIDEO e rrallë: Nënë Tereza duke çuar lule te varri i Enver Hoxhës

Legjend sje per moderator as nje video youtube sdin me e vu lol
 
Top