Vetëvetja.

Rëndësia të jeshë vetëvetja.
Për disa, ju do të jeni një mistik.
Për të tjerët, do të jeni të çmendur.
Për disa, ju do të jeni një i urtë.
Për të tjerët do të keqkuptoheni.
Për disa, ju do të jeni një shembull i mirë.
Për të tjerët, ju do të jeni një rrezik.
Për disa njerëz do të jeni një mik i mirë.
Për të tjerët, ju do të jeni fajtorë për gjithçka.
vivere-in-armonia-con-se-stessi.jpg
E kuptoni?
TI JENI VETËM REFLEKSI I GJENDJES SË VETËDIJES SË TË TJERËVE.
Prandaj, bëhu GJITHMONË VEtja, pavarësisht se çfarë mendojnë të tjerët për ty, sepse nuk ka madhështi në të gjithë ekzistencën, përveç lirisë për të shprehur thelbin tënd.
Të jeshë vetëvetja 👍
 
Vetvetja, Vetvetja. pa Ë pa Ë 😁

Mendoj se sa me shume i cilter dhe i cliret te jesh si njeri, aq me sh je vetvetja. :)
 
Ji vetvetja ,shume ka vonuar me u be himn🙄
Te gjithe jane vetvetja besoj,po po edhe pse me 1,2 a 3 personalitete pacin,ne jemi.Ne jemi vetvetja,te gjithe ne nje.
 
Vetvetja.
I bie të mos mendosh para se çtë flasësh,se mos thua ndonjë idiotsi e lëndon të tjerët padashje.
Apo të bësh gjeste të pahijshme,e të jesh klloun në sytë e të tjerve.
Jo,jo faleminderit!
Do robi pak përmbajtje për veten,jo se çmendojnë të tjerët.
Pse kush ësht real sot.
Të gjithë para syve të ngrejnë në qiell,e mbas shpine të kryqzojnë.
 
Top