Veprim i shëmtuar-Gruaja shqiptare rreh burrin në spital

Një veprim i shëmtuartuar ka ndodhur në spitalin e Gjakovës. Gruaja ka rrahur me shuplaka bashkëshortin e saj. E gjithë skena është fotografuar nga dëshmitarë në spital.
Sipas fotove duket që burri i pafuqishëm është i sëmurë dhe i shtrirë, ndërsa gruaja ushtron dhunë ndaj tij për disa minuta.
Një nga dëshmitarët shkruan në rrjet: “Kjo është Kosova jonë, lejon të bëhen këso krimesh, tmerr bre, ku janë mjekët, motrat në atë rast. O Zot deri kur kështu”.

Rasti tashmë është paraqitur në Policinë e Kosovës.

rreh-4-600x370.pngkryesore.pngrreh1.pngrreh2.png

noa.al
 
Nuk thote qe eshte i semure.
Me shume probabilitet ka qene shtruar i pire tape😁
#stopdhunesndajburrave😝
Po kur thote ;-i shtruar ne spital,mendja te shkon tek semundja.
Edhe nese ka shkuar aty ne forme te pire,prape kjo se justifikon veprimin e saj.
Jo si shkak gjinie por si sjellje njerzore!
Sa per stop dhunes ndaj burrave-
Qe tu kthejme barazimin, na duhen shekuj e shekuj tju dhunojme ne mase. :p
 
Po kur thote ;-i shtruar ne spital,mendja te shkon tek semundja.
Edhe nese ka shkuar aty ne forme te pire,prape kjo se justifikon veprimin e saj.
Jo si shkak gjinie por si sjellje njerzore!
Sa per stop dhunes ndaj burrave-
Qe tu kthejme barazimin, na duhen shekuj e shekuj tju dhunojme ne mase. :p
Turp, sa keq nga njera ane,
nga tjetra thua duhen shekuj t'ju kthejme reston😂
 
Turp, sa keq nga njera ane,
nga tjetra thua duhen shekuj t'ju kthejme reston😂
Thjeshte fola me referenca historike. :p
Por ne jemi qenie te buta,te brishta,falim.
Keshtu qe edhe pse koha do kthehet ne favorin tone,perseri ne do ju falim! :p
Dhe mos qesh eee,sepse ne pak shekuj femra do jete si ne hershmeri,matriarkalia do paresoje. ahahahahahah
 
O Zot kur e pash videon në fb më është dridh shpirti. Duhet burgosur për dhunë ndaj një të sëmuri :(
 
Thone qe gruja s'te rref kot
Shake Agree GIF by Envy
 
Top