• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Vdekja e Enver Hoxhës

Hera

Βιβλίο φάγος
[h=1]Vdekja e Enver Hoxhës një tragjedi në atë kohë, publikohet video sesi Shqipëria qau për të[/h]
Më 11 prill 1985 Shqipëria u fut në zi pasi lideri i komunist Enver Hoxha mbylli sytë përgjithmonë.

Por edhe pse Shqipëria për shkak të regjimit pothuajse gjysmë shekullor të Hoxhës u bë një nga shtetet më të varfra në botë, sërish për vdekjen e tij shqiptarët ishin gati të shkulnin edhe flokët.

Për shqiptarët vdekja e Enver Hoxhës, nuk nënkupton edhe ikje nga zemrat e tyre.
Duke premtuar besnikëri në rrugën e tij dhe partisë./gazetaekspres


 
Top