Vazhdo me një këshillë

Xhelozi

Staf në FV.AL
S/M
Eshte tek nenforumi i besimtareve musliman kshuqe duhet te japim keshilla islame kshuqe po vazhdoj un

"T’u shpërndash buzëqeshje të ndritshme shpirtërore varfanjakëve është lëmoshë rrjedhëse në botën e vlerave". Ndaj ndricoje nje shpirt te trishtuar, pasuroje ate me buzeqeshjen tende ! "
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Jep nga ajo me e mira qe te eshte dhene nga Zoti
 
"Ju jeni populli më i dobishëm, i ardhur për të mirën e njerëzve, të urdhëroni për të mirë, të ndaloni nga veprat e këqija dhe të besoni në Allahun."

Al Imran 110
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Kujdesu per veten
 

Bebw

Staf në FV.AL
S/M
Mos harro asnjëherë ti buzëqeshesh jetës
Buzëqesh gjithmonë edhe kur ske arsye për ta bërë 😘
 

Lauri

Anunnak
Ju e paskeni mëndjen tek drejtë-sia 🙈🤪
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Bën si themi e jo çfar bëjmë 😁🤪
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Boll tu pa shalet e meshkujve ,ca te holla ca te gjata🤣🤣🤣🤣
 
Top