Vazhdo me një këshillë

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Doktor Shkoncash do dalesh ti Vinjol djali... lum une qe krenohem me ty,Qytetar nderi te Fiertit madh do te shpallim.
Me mjafton katundari perfekt :)
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
" .... vërtet ata Shpejtonin në vepra të mira... (El -enbija' 90)


Prej shkaqeve te lehtesimit pas vështirësive është edhe të bërit e veprave te mira atëherë kur je rehat dhe ke mundesi që të gjindet bereqeti i tyre atëherë kur je në vështirësi.
(E shqipruar)
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
O Moglo duku me shpesh :d
 
  • Më pëlqen
Reactions: D.

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Follow your heart in all things !
 
  • Puç
Reactions: NGU

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Arsyetoji mungesat kur te kesh kohe :d
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Ushqeje karakterin tend me cilesi tcilat ke pasur deshire ti posedosh e nuk i ke arrite ti kesh.
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Mos u merzit nga fjalet e hallkut, leri le t'hyjne ne njerin vesh e t'dalin ntjetrin
 
Top