Vazhdo me një këshillë

Vere avatar se nuk te shkon kshu ?
 

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Mos hiq dore nga shkollimi
Ku te shkoj me shume deri sa ne thote pedagogu me je bere pulle poste
Bachelor+master + specualiim
Futi dhe nji doktorature e na vej majen mu pastan
 
Top