Vajza, bëni kujdes! Këto janë 13 gjërat e zakonshme që i bëni shpesh dhe ju krijojnë

Jetmira

Antarë i Respektuar
ec3a5b0271e1627dcf2c9f5355f9f5de-l-640x335.jpg

Të gjithë duam që ta mbajmë lëkurën tonë sa më të butë dhe të lëmuar. Blejmë shumë produkte të shtrenjta për kujdesjen e ftyrës, por nuk e kuptojmë që disa veprime të përditshme që ne bejmë nuk lejojnë që këto produkte të kenë efekt.

Por nëse ndryshojmë mënyrën e jetesës dhe disa vese, do mundim të shohim fytyrën tonë me admirim në pasqyrë. Këto janë disa veprime që ne bëjmë dhe që ndikojnë në krijimin e rrudhave.
1. Larja e fytyrës shumë shpesh.

2. Të flesh me fytyrën në jastëk.

3. Pirja e duhanit.

4.Tualeti i tepërt.

5. Koha që kalojmë përpara ekraneve.

6. Të ulesh pranë një ngrohëseje.

7. Dietat pa yndyrë.

8. Të lahesh me ujë të nxehtë.

9. Të mos mbash lente kontakti ose syze kur ke nevojë për to.

10. Të ngacmosh puçrat.

11. Të ndryshosh rrallë këllëfin e jastikut.

12. Të përtypësh çamçakëzin vazhdimisht.

13. Të mos përdorësh krem kundër diellit
 
Top