Universin qe nuk e keni pare kurr..:)

Lauri

Anunnak
Foto te reja nga Hubble-mega teleskop

c2_zpsf40da24d.jpg

c9_zps74733742.jpg

c10_zps1daa2dbf.jpg

c8_zpsdf4502bd.jpg
 
Redaktimi i fundit:

Lauri

Anunnak
Titulli: Universin qe nuk e keni pare kurr..:)

c7_zps0954d67a.jpg


c8_zpsdf4502bd.jpg


c4_zpsc27f0d8f.jpg

c3_zpscad30f96.jpg


c6_zps7a658ac8.jpg
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Universin qe nuk e keni pare kurr..:)

"Koka e Kalit"
c1_zps3f73b872.jpg

"Pilastri i krijimit" ne disa filtra
c11_zps522cdde4.jpg

c12_zps45800c49.jpg
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Universin qe nuk e keni pare kurr..:)

Kujdes, ketu jemi tek mjergulla qe quhet "koka e kalit" ne kostelacionin e Orionit Pentalfa 666..;)
Me disa filtra dhe distanca te ndryshme

c178_zpscfd83cea.jpg

c14_zps3a9af625.jpg


c13_zps75996356.jpg


c16_zpsea5191b4.jpg


c15_zps9eef4f8e.jpg
 
Top