Unë jam Instagrami, po ti kush je?

Baboon

FALEMINDERIT!
??


Per te qen ne teme : kam snapqat per familje, shoqeri e koleget e punes ( kryesisht grupin e punes ku japim info pune dhe personale )

Kam nje tik tok po kam harru fare ta hap ??

Kam whaps vetem per familjen time dhe vetem per nje tek person ktu (ato qe kisha para ca kohesh delete thjeshte se nuk Eshte mire ti perziesh familjen reale me ate virtuale .)

Per kte te fundit kam fv qe mdel e tepron.:p
Lol i Gjo nuk mora vesh unë
Për temën pse më citove apo të pëlqen rrushi ??
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Lol Unë kom fryk me i ra nga kina se meverte bohem losmh ?
Sipas Naimit ( sot )...

Një zog të bukur, zuri një "mik"
Ai nuk dridhej dhe pse kish frikë.
E as iu lut që ish' i mitur
Veç e shikonte pak i habitur!

Ç’kërkon nga unë o mik i mirë
Këtu nuk erdha me dëshirë.
Kam lënë familje atje përtej
Pak ushqim erdha të gjej!

Kam një fole të shkatërruar
Kërkoj me ngulm për ta ndërtuar.
Brodha shumë pyje të kësaj bote
Gjersa më zuri, kjo gracka jote!

Tani më mban në të tuat duar
T’ kërkoj mëshirë për t’më lëshuar.
Jam i drobitur, në shpirt i vrarë
Por s'e bëj dot, kam gjak shqiptarë!

Kam dhe unë nënë kam at’ dhe dhe’.
Diku përballë. -E sheh ? Atje...
Kam dhe folen gjysmë ndërtuar,
Lermë të shkoj, kam kohë larguar!

Fjalët e zogut, miku i dëgjoi
Qeshi me t’madhe, më shumë e shtrëngoi
Shiko si flet ky i “pashtetë”,
Unë nuk të ftova, ti erdhe vetë!

-Bledi Ylli

Ciuuuuuuuuuu ciuuuuuuuuu ???

p.s oreeee ene ngacmon nga kina e tbon
Lomsh edhe ka frik nga lomshlliku ????
 
Top