Turni i trete!

Vajza

Rehearsal
Staf në FV.AL
Adm
E po ti rri dhe lexon ketu, po be cik mhb shkruaj me teper :p
Se shkronjat nuk te harxhohen ??
 

Desa

Felix - Culpa
Jeni për kafe, çaj, muzik, duhan?..... ?
 
Redaktimi i fundit:

Desa

Felix - Culpa
Heu sa mir, mendova se vetëm mua më iku gjumi ?
Si kaluat sot?
 

Darius

DENY IGNORANCE
Durresi eshte qytet shume i bukur edhe interesant nese ke nje njeri qe te shoqeron
 
Top