• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Trump konfirmon tërheqjen nga sanksionet e reja ndaj Kinës

WxP

Antarë i Respektuar
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha se bisedimet për tregti me liderin e Kinës, Xi Jinping, kanë shkuar “më mirë se që është pritur” dhe premtoi një pauzë për vendosjen e sanksioneve të reja për të lejuar vazhdimin e negociatave. “Nuk e kam me nguti, por gjërat po duhen shumë mirë”, tha Trump […]

The post Trump konfirmon tërheqjen nga sanksionet e reja ndaj Kinës appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top