Trokisni në portat e qiellit me lutjet tuaja‏

MrCool

Old School.
O Ti që shfaq të bukurën dhe mbulon të shëmtuarën! O Ti që nuk e kap gjynahqarin dhe nuk e zbulon atë. O Toleruesi më i mirë! O Falës i madh! O Mëshirues krahëhapur! O Shoqëruesi i çdo pëshpëritjeje! O Pikëdorëzimi i çdo ankese! O Bujar në falje! O i Madhërishëm në mirësi! O Nismëtari i bekimeve, përpara se ato të përcaktohen. O Zoti ynë! O Udhëheqësi ynë! O Miku ynë! O Kulmi i dëshirave tona. Të kërkoj, o Allah, të mos ma djegësh trupin me zjarr!

Amin
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
O Allah, në këtë ditë, me dhuro urti dhe vetëdije, më mbajë larg cektësisë dhe krekosjes, më jap pjesë në çdo bekim që zbret, me bujarinë Tënde, o më Bujari i bujarëve. 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
O Zot xh.sh, të kërkojmë mbrojtje nga thyerja e vetes tonë, nga njollosja e zemrës tonë, nga dita në të cilën nuk ka jetë dhe buzëqeshje në të.
O Zot xh.sh, të kërkojmë mbrojtje nga jeta jonë e pashpirt.
O Zot xh.sh, kërkojmë mbrojtjen Tënde nga lëndimi i pashërueshën e shpirtit dhe zemrës tonë, nga ëndrrat e vdekura dhe të gjallëri në to, nga gjumi pa rahati dhe nga zgjimi pa qëllime për jeten.
O Zot xh.sh, kërkoj mbrojtjen Tënde nga vdekja e shpirtit dhe zemrës para vdekjes së trupit tonë...

O Zot xh.sh, bëjë këtë ditë të begatë dhe na begato me mirësitë e saja
121644700_3224686140994516_1623851709178702075_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
“O Zoti yne!

Na i zbut zemrat, na e shnderro tmerrin e brengave ne hare, na trimero kur na kaplon frika”

“O Zoti yne! Freskoi shpirterat tane me bindje te paluhatshme dhe shuaje prushin e shpirterave, te ndezur nga trazimet, me ujin e besimit”

“O Zoti yne! largoje prej nesh merzine dhe pikellimin, lesho mbi syte tane, te frikesuar, siguri, mbi shpirtrat e shqetesuar, qetesi, dhe hapi dyert e zgjidhjes me shpejtesi”

“O Zot! Mundesoji syve te mi ta shohin Driten Tende dhe te humburve ta gjejne rrugen e drejte”

“O Zot! Shuaji pershperitjet e zerit te se keqes, prej nesh, dhe largo nga ne çdo gje qe shpie ne pesimizem dhe ne shkaterrim”

“O Zot i Madh! Na bej prej atyre qe frikesohen vetem prej Teje dhe prej asgjeje tjeter, e mos na bej prej atyre qe frikesohen nga çdo gje tjeter perveç Teje”
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Screenshot_2.png
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
121065555_3487737131247126_2152842804493732583_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
1.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Screenshot_1.png
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
61351653_330568140941594_6467074133326881415_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
222.jpg
 
Top