Trendin e vjeshtë – dimër 2020 ‘rrëmbeje’ në raftin e partnerit, shikoni kombinimet e sezonit

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
-640-0-5f91992a65c2c.jpg

Jelekët janë rikthyer në modë dhe këtë e keni vënë re të gjithë. Më elegantë se asnjëherë, këtë sezon, jelekët do të jenë MUST në gardërobë dhe për t’i siguruar, je vetëm një raft më larg.

-640-0-5f91992e11f89.jpg

Modelet që do të dominojnë në vjeshtë – dimër janë të të gjitha stileve dhe të të gjitha përmasave dhe ngjyrave, duke nisur që nga minimalistet e deri tek prerjet oversize, të cilat duket sikur i keni vjedhur nga rafti i partnerit.

-640-0-5f91992d8f77a.png

Modeli i jelekëve vjen edhe në stile më dimërore, materiale më të trasha që propozohen për ditët e ftohta; të leshta dhe të ngrohta, të mëndafshta dhe të lehta etj.

-640-0-5f91992d2973c.jpg

Nëse ju pëlqen look-u ‘preppy’, atëherë mund të zgjidhni një stil të bardhë jeleku dhe të thurur. Nëse anoni drejt ngjyrave të hapura e të qeshura, ka shumë për të zgjedhur.

-640-0-5f91992c9c21a.png

Disa nga zgjedhjet e preferuara të kërkuara në rrjet ju propozohen edhe më poshtë. Gardërobës i duhet patjetër një model jeleku këtë vit – mund ta zgjidhni këtu.

-640-0-5f919e2c74b29.jpg

-640-0-5f919e2d59f2e.jpg

-640-0-5f919e2dcb0c9.jpg

-640-0-5f919e29d18b4.jpg

-640-0-5f919e2ce6fd8.jpg

-640-0-5f919e2c12f0b.jpg

-640-0-5f919e2b8e215.jpg

-640-0-5f919e2b10bf2.png

-640-0-5f919e2a85798.png

-640-0-5f91992c270c6.jpg

-640-0-5f91992baaff0.jpg

-640-0-5f91992b3414c.png

-640-0-5f91992ac143f.jpg


//classlifestyle
 
Top