Tregohuni optimiste.

prodigious

I perjashtuar
Cdo gje eshte momentale. E shkuara ishte dhe e ardhmja do te jete por asnjera nga keto nuk jane. Mos u deshperoni ngaqe nuk keni shijuar te shkuaren dhe mos mbani mendjen qe do shijoni te ardhmen por perpiquni te shijoni momentin sepse jeta eshte ai fragment kohe i cili kalon neper te tashmen.
 
Ashtu eshte faktikisht , por ja qe e shkuara te vjen te ngjitet po ashtu dhe e ardhmja dhe pse keto te dyja asnje kuptim nuk kane,momenti ka shume vlera por ne harrojme ta jetojme .
Kjo demton momentin duke e jetuar ate me te shkuaren e te ardhmen.
 

prodigious

I perjashtuar
Ashtu eshte faktikisht , por ja qe e shkuara te vjen te ngjitet po ashtu dhe e ardhmja dhe pse keto te dyja asnje kuptim nuk kane,momenti ka shume vlera por ne harrojme ta jetojme .
Kjo demton momentin duke e jetuar ate me te shkuaren e te ardhmen.

Ida, e shkuara jote te pret ne te ardhmen qe te behet serish e tashmja jote... Prandaj mos u merzit sepse eshte vetem qeshtje kohe dhe mos mbaj mendjen aty. Cdo gje ne kohen e vet Ida. :)
 
Top