• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Topless edhe në Parlamentin spanjoll

Ylli-1

Etnoshqiptar


Episodi i pazakontë ka ndodhur gjatë fjalës së ministrit të Drejtësisë, Alberto Ruiz Gallardo.

Janë kthyer sërish në aksion të famshmet "Femen". Por kësaj radhë protestën e tyre e kanë bërë brenda Parlamentit spanjoll, në Madrid, me synimin për të sulmuar ministrin e Drejtësisë, konservatorin Alberto Ruiz Gallardon, i vendosur për të modifikuar ligjin mbi abortin.

"Aborti është i shenjtë", kanë bërtitur aktivistet e famshme, të cilat kanë hequr edhe bluzat e tyre pasi kishin të pikturuar të njëjtin slogan edhe në gjokset e tyre...nu.do.


bota sot
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Topless edhe në Parlamentin spanjoll

Nuk kane pare femra **** mi hahhahhahaha prandaj jane frikesuar....
 
Top