Titulli i Librit (sugjerime)

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Miq ,shok e shoqe

Ndonje sugjerim si do e titullojme librin??

Presim sugjerime
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Redaktimi i fundit:

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
me serioz jeni te ajo tema e Gjyqeve , se ktu
pffffff
 

NGU

Wild child full of grace 💫
“Na bashkoi FV”

Me kte rast i beni dhe i reklam fv lol
 
@Moonlight
Une mendoj qe te zgjidhen disa prej propozimeve me te mira e te vendoset me votim pastaj per titullin final.
Thjeshte propozim imi ky.
Deri tani me keto larmi titujsh me lart propozimi im eshte ne vend te pare, 777 vende bosh pastaj vjen i dyti 😋
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
@Moonlight
Une mendoj qe te zgjidhen disa prej propozimeve me te mira e te vendoset me votim pastaj per titullin final.
Thjeshte propozim imi ky.
Deri tani me keto larmi titujsh me lart propozimi im eshte ne vend te pare, 777 vende bosh pastaj vjen i dyti 😋
Ate kisha ne mendje, mos me parapri :p
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Nje koment i vogel: Mendoj qe titulli duhet te jete ne shqip.
Nje sugjerim tjeter: Copeza ndjenjash.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top