Titulli dhe Kopertina

Pershendetje

Sic keni qene ne dijeni keto dite , u vendos qe titulli i librit do jete

"Mendime te Maskuara" (nje falenderim special per @Amara_La_Negra )

dhe kopertina u vendos si me poshte dhe u dergua prane shtepise botuese (nje falenderim te vecante per @ZHIGO)

index.jpg

Dhe tani jemi ne fazen finale.....
Keto dite pritet te dali libri dhe ta kemi ne dore , secili nga ne :)

hip hip urraaaaa :)
 
Po ne TV kur do dalim e 😝
Pergezime.... dhe uroj qe kush e ka shkruar.. te ket pas pasion komedin.. du me qesh una 🤣
 
Top