Titulli dhe Kopertina

Pershendetje

Sic keni qene ne dijeni keto dite , u vendos qe titulli i librit do jete

"Mendime te Maskuara" (nje falenderim special per @Amara_La_Negra )

dhe kopertina u vendos si me poshte dhe u dergua prane shtepise botuese (nje falenderim te vecante per @ZHIGO)

index.jpg

Dhe tani jemi ne fazen finale.....
Keto dite pritet te dali libri dhe ta kemi ne dore , secili nga ne :)

hip hip urraaaaa :)
 
Pike se pari nje urim i papershkrueshem i shkon @Monique sepse ajo beri te mundur qe ne si anetare te kemi kete realizim artistik sot.

@Amara_La_Negra , je fantastike dhe te falenderoj si anetar ketu per angazhimin dhe kontributin tend :)

@Marla per naften lol

@WxP per disponibilitetin, seriozitetin dhe gadishmerine e treguar per realizimin e ketij projekti. Besoj se mund tna shpejgosh me teper se si do te procedohet per ne anetaret e FV, menyren se si do ta perfitojme kete liber.

Dua te falenderoj gjithashtu "shushunjat" e mia qe ma pin gjakun fare, sme lane piken :lol: por qe i kam sh perzemer dhe qe sebashku dhame idete ne realizimin e kopertines se librit dhe besoj qe ka dal fantastik fare per mendimin tim.

Jeni te gjithe shume te mire (kur doni :p )
 
Pike se pari nje urim i papershkrueshem i shkon @Monique sepse ajo beri te mundur qe ne si anetare te kemi kete realizim artistik sot.

@Amara_La_Negra , je fantastike dhe te falenderoj si anetar ketu per angazhimin dhe kontributin tend :)

@Marla per naften lol

@WxP per disponibilitetin, seriozitetin dhe gadishmerine e treguar per realizimin e ketij projekti. Besoj se mund tna shpejgosh me teper se si do te procedohet per ne anetaret e FV, menyren se si do ta perfitojme kete liber.

Dua te falenderoj gjithashtu "shushunjat" e mia qe ma pin gjakun fare, sme lane piken :lol: por qe i kam sh perzemer dhe qe sebashku dhame idete ne realizimin e kopertines se librit dhe besoj qe ka dal fantastik fare per mendimin tim.

Jeni te gjithe shume te mire (kur doni :p )
Ohhh dmth une sjam shushunja ...une jam shpirt lool

Majeni @Didi dhe @Senseo lool
 
Top