Titulli dhe Kopertina

Pershendetje

Sic keni qene ne dijeni keto dite , u vendos qe titulli i librit do jete

"Mendime te Maskuara" (nje falenderim special per @Amara_La_Negra )

dhe kopertina u vendos si me poshte dhe u dergua prane shtepise botuese (nje falenderim te vecante per @ZHIGO)

index.jpg

Dhe tani jemi ne fazen finale.....
Keto dite pritet te dali libri dhe ta kemi ne dore , secili nga ne :)

hip hip urraaaaa :)
 
Pershendetje

Sic keni qene ne dijeni keto dite , u vendos qe titulli i librit do jete

"Mendime te Maskuara" (nje falenderim special per @Amara_La_Negra )

dhe kopertina u vendos si me poshte dhe u dergua prane shtepise botuese (nje falenderim te vecante per @ZHIGO)

Shiko fotografinë 1746137

Dhe tani jemi ne fazen finale.....
Keto dite pritet te dali libri dhe ta kemi ne dore , secili nga ne :)

hip hip urraaaaa :)

Shume bukur nje bravo te madhe per krijimet idene dhe zbatimin me ne fund
Moni tlumt byfa lol
Nice ngjyre viole smu nda as ne forum lol
 
Pershendetje

Sic keni qene ne dijeni keto dite , u vendos qe titulli i librit do jete

"Mendime te Maskuara" (nje falenderim special per @Amara_La_Negra )

dhe kopertina u vendos si me poshte dhe u dergua prane shtepise botuese (nje falenderim te vecante per @ZHIGO)

Shiko fotografinë 1746137

Dhe tani jemi ne fazen finale.....
Keto dite pritet te dali libri dhe ta kemi ne dore , secili nga ne :)

hip hip urraaaaa :)
Kopertina qenka fantastike! Suksese!
 
Top