Thithkat e Meshkujve

Baboon

FALEMINDERIT!
Thithkat e meshkujve nuk janë mbetje evolucioni: Kanë disa funksione që mund të mos i dini!


Gjithmonë është zhvilluar debati lidhur me ekzistencën e thithkave të meshkujve, pasi hsumë i quajnë mbetje të evolucion human kurse të tjerë, kryesisht shkencëtarët amerikanë, shpreheshin se çdo pjesë në trupin tonë ka një funksion, dhe si pjesë të organizmit tonë, edhe thithkat kanë një funksion.

Pas një studimi që zgjati me vite, shkencëtarët kanë arritur më në fund të na tregojnë për çfarë shërbejnë thithkat e meshkujve.

Dr. Joseph Cruisë në Texas, dr. Tayna Kormeili në Santa Monica, dr. Joshua D. Zuckerman në Neë york dhe Sunny Rodgers kanë të treguar për Cosmopolitan se pse edhe meshkujt kanë thithka.

1. Meshkujt kanë thithka sepse kjo pjesë e gjoksit formohet që në embrion. Edhe kur fillon formimi dhe qarkullimi i testosteronit, ato janë aty dhe nuk zhduken.

2. Mund të përbajnë qumësht. Është i rrallë, por mund të ndodhë. Dr. Kormelli shprehet nëse mashkulli ka mjaftueshëm hormonë femërore, mund të kthejë gjendrat në qumësht.

3. Meshkujt marrin kënaqësi nga stimulimi. Thithkat e meshkujve dhe të femrave janë po aq të ndjeshme sa edhe të femrave sepse kanë të njejtin numër nervash në këtë pjesë të trupit.

4. Thithkat mund të zhvillohen dhe të kthehen në një gjoks normal. Dr. Cruise shprehet se nëse në pjesën e gjoksit ka mjaftueshëm yndyrë, dhjam apo gjendra mund të që masa muskulare të rritet dhe nga pesha e madhe të varen. Një rast i tillë mund të jenë personat obezë apo të shëndoshë.

5. KUJDES! Ashtu sikurse femrat, edhe meshkujt janë të rrezikuar nga kanceri i gjirit. Sipas dr. Kormeili, duke qenë se të dyja gjinitë kanë të njejtat gjendra gjiri mund të zhvillojnë qeliza kancerogjene në çdo kohë. Prandaj, mos kini turp për të kontrolluar edhe gjoksin tuaj te mjeku. /Blitz.al/
March 30
2018.


P.S E hapa këtë temë tek kuriozitet për arsye jo thjesht kurioziteti apo shëndetësore etj.

Por edhe për pak diskutim mbi rreshta pse jo (humori është gjithnjë i mirëpritur)

Ndaj po ja nis me veten përveçse nuk para ja kam bërë vetë këtë pyetje, (edhe nqs nuk i kam ndejt përsipër) s'para e kam kuptuar noj herë funksionin e tyre real...

Ah po afër moshës së pubertetit mabj mënd diçka...

Por po rezervohem ta them në komente nqs do të ketë të tillë.
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Ju hengert morti me gjithe thithka lol
Po pse mi ç'a ka vetëm për të femrave do folim (ja nisni manjak, piseveng ??)
Pastaj si u krijuan, pse? Për çfarë shërbejnë?
Kto pytje që peshojnë nuk të ngacmojnë noj çik?????

P.S zgjate cik e pra mo tufja tok, se çfarë do folesh lol.
Vetem @Imp4cT e ka kuptu thelbin e temës deri tashi ?????
 

Imp4cT

V.I.P
Po pse mi ç'a ka vetëm për të femrave do folim (ja nisni manjak, piseveng ??)
Pastaj si u krijuan, pse? Për çfarë shërbejnë?
Kto pytje që peshojnë nuk të ngacmojnë noj çik?????

P.S zgjate cik e pra mo tufja tok, se çfarë do folesh lol.
Vetem @Imp4cT e ka kuptu thelbin e temës deri tashi ?????
Oh yeah buddy, im rubing my nipples since 5 hours. ?
Cit. U and Shaqja eladhes ?
 

Marla

¯\_(ツ)_/¯
Themelues
Po pse mi ç'a ka vetëm për të femrave do folim (ja nisni manjak, piseveng ??)
Pastaj si u krijuan, pse? Për çfarë shërbejnë?
Kto pytje që peshojnë nuk të ngacmojnë noj çik?????

1. U krijuan para se te krijohej gjinia e femijes ne bark te nenes.

2 . Te femres e di perse sherbejne a. Funksion primar laktacion ne faze riprodhimi si dhe b. Funksion ndijor erotiko seksual per both partners lol
Te meshkujve sherbejne tjua pickosh kur bejne gabime lool

He do me shpjegime lol
 

Delirium

No description ...
1. U krijuan para se te krijohej gjinia e femijes ne bark te nenes.

2 . Te femres e di perse sherbejne a. Funksion primar laktacion ne faze riprodhimi si dhe b. Funksion ndijor erotiko seksual per both partners lol
Te meshkujve sherbejne tjua pickosh kur bejne gabime lool

He do me shpjegime lol

Perderisa na I mbulon leshi , dmth I kemi kot , gjoksi femres ka disa funksione ?
 

Baboon

FALEMINDERIT!
1. U krijuan para se te krijohej gjinia e femijes ne bark te nenes.

2 . Te femres e di perse sherbejne a. Funksion primar laktacion ne faze riprodhimi si dhe b. Funksion ndijor erotiko seksual per both partners lol
Te meshkujve sherbejne tjua pickosh kur bejne gabime lool

He do me shpjegime lol

Kjo e funit po ma mush menjen, ??
... Keep goin ????????
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Ah po afër moshës së pubertetit mabj mënd diçka...* @Baboon e ke lene ne gjysme kte? Do e vazhdosh se dua te qesh lool
 
Top