• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Thenie te ndryshme.....

princesha

Warrior Princess
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Eshte e vertete se nuk mund te behesh melaqe, por t’pakten shejtan mos u bej...Hoxhë Enis Rama
 

Marla

Vi Veri Veniversum Vivus Vici.
Titulli: Thenie te ndryshme.....

“Zoti ynë! Mos na i lako zemrat tona pasi na i drejtove! Na dhuro mëshirën Tënde, se vetëm Ti je Dhuruesi i Madh”.

Al-i-Imran [3:8]
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Kush nuk lutet për prindërit e tij, do t’i pakësohet rrisku dhe do t’i hiqet bereqeti

Muhammedi s.a.v.s
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi

Ebu Bekri (r.a.)
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Të ndihmosh të tjerët është diçka e bukur. Të lutesh është diçka dhe më e bukur. Por ka diçka që është edhe më e bukur se këto të dyja: zemra e pastër dhe qëllimi i mirë.
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Zemra në të cilën nuk ka vend frika ndaj Allahut xh.sh ajo nuk është zemër por varr...
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Nuk ka poshtersi me te madhe ne bote se ti besh keq nje njeriu, vetem duke perfituar nga pozitiviteti dhe thjeshtesia e tyre personale.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


"Nuk jemi të thirrur t`u japim fytyra atyre që i braktisën, por t`i ftojmë të pendohen e t`i rikthejnë ato."

Avni Tafili
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


"Me të vërtet Allahu nuk shikon në trupat tuaj as në pamjen tuaj, por Ai shikon në zemrat tuaja." Muslimi 2564


 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Nese nuk di dicka, me pyet.
Nese nuk bie dakort me mua, diskuto.
Nese s'te pelqen ajo qe bej, me thuaj hapur.
Pa i bere keto, mos fillo te me gjykosh!

Tuncel Kurtiz
 

princesha

Warrior Princess
Titulli: Thenie te ndryshme.....

"Mos përdorni gjuhë të mprehtë kur të flisni me nënën e tuaj, mbani mend, ajo ju ka mësuar të flisni." Ali r.a
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Ndonjëherë njerzëve ju them “më fal” jo se e meritojnë ata, por sepse zemra ime meriton të mos ndihet në faj!
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Kur bota ka kaq shumë lojëra, pse vallë disa njerëz zgjedhin të luajnë me ndjenjat e njerzëve...?
 

Jetmira

Antarë i Respektuar
Titulli: Thenie te ndryshme.....

NJe gabim eshte vetem nje tjeter
menyre per te bere dicka.
Katherine Graham
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Titulli: Thenie te ndryshme.....

"Nëse nuk e di që ti në realitet s'di,
Atëherë kjo është injorancë mbi injorancë."
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Esh-Shabi dhe Imam Maliku thonë: ”Të thuash 'nuk e di' është gjysma e diturisë.

Mas’abi tregon se njëherë imam Maliku është pyetur për një çështje e ai ka thënë: “Nuk e di”. Pyetësi tha: “Kjo çështje është e lehtë”. Imam Maliku u hidhërua shumë dhe tha: “اështje e lehtë! Nuk ka në dituri çështje të lehtë”, a nuk e ke dëgjuar fjalën e Allahut ku ka thënë: “Ne do të japin fjalë të rënda”. Andaj dituria është e rëndë.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Armiku edhe me kalimin e kohës mbetet armik. Nga mendja mund te harrohet, por vepra mbijeton.

Thënie e urtë
 
Top