Thenie te ndryshme.....

LoSsT

VIP
V.I.P
Pe: Thenie te ndryshme.....

Te shkosh qe ne pike te mengjesit te byrektorja dhe shitesi te thote, i don ne qese apo me vete?????????????????????? drameeeeeeeeeeeeee.Po pse mor shok ti me sheh mua pergjumesh e don te me perzesh. lol
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Njeriu qe perulet perpara Zotit, qendron ne kembe perpara cdo lloje rreziku !
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Gjithnjë kujtoj dy gjëra: All-llahun dhe vdekjen, dy gjëra asnjëherë mos i përmend- të mirën që i ke bërë dikujt dhe të keqen që të ka bërë dikush.
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Meshira Ime e tejkalon hidherimin Tim.... Hadith Kudsij
 

Rrapatushe

Anëtar i ri
Titulli: Thenie te ndryshme.....

"Bukuria e një gruaje nuk është tek rrobat që vesh... ose tek mënyra se si i kreh flokët. Bukuria e një gruaje duhet të shihet te sytë, sepse aty është porta për te zemra e saj, vendi ku banon dashuria".
 

MasteR

I'm offline
Pe: Thenie te ndryshme.....

Gjith naten eci..vrapoj neper enderra..
Kure zgjohem ne mengjes,nuk me dhembin kembet..
***********Por zemra***********

:p:p
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Ibn Kajjimi, rahimehullah, thotë: “Robi kur lidhet në namaz, shejtani bëhet xheloz sepse robi atëherë gjendet në vendin më të lartësuar dhe më të dashur tek Allahu, ndërsa për shejtanin në vendin më të urryer dhe më të vështirë.
 
Titulli: Thenie te ndryshme.....

*** Ne do t’u bëjmë atyre të mundshme që të shohin argumentet Tona në horizonte dhe në veten e tyre deri që t’u bëhet e qartë se ai (Kur’ani) është i vërtetë. A nuk mjfton që Zoti yt është dëshmitar për çdo gjë'?*** (Kuran- Fusilet ' 53 ) .
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

″Mos shikoni vogëlsinë e mëkatit por madhështinë e Atij ndaj të cilit keni mëkatuar!″
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Imam Ibn Kajjim El Xheuzi, rahimehullah, ka thënë: ''Nënçmoje mëkatin e tij, e jo atë që bën mëkat.''
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Prej Ebu Derdase radiallahu anhu transmetohet se Pejgamberi alejhi selam i ka thene atij:
"Lutju Allahut dhe adhuro Ate kur je ne rehati, nese deshiron qe Ai te te pergjigjet kur do te jesh ne veshtiresi".
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Titulli: Thenie te ndryshme.....

" Te jane dhuruar dy veshe dhe nje goje,qe te degjosh me shume se sa te flasesh" - Ebu Derda r.a..!!
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Mjerë dhe mjerë për çdonjëri, i cili të mirat e All-llahut i harxhon në mëkate ndaj Tij!
 

gafi

Anëtar i Nderuar
Titulli: Thenie te ndryshme.....

me mire me te mbete pike ne zemer per nje pune qe se ke kry , se me u pendu per nje pune qe e keni vepru.
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: Thenie te ndryshme.....

"Njeri i shkëlqyer, dritë e Zotit, u përpoq që atë dritë t'a përhapte në botë, por bota u ngrit kundër tij. Detyrohet të bëj kompromis, gjersa të vinte çasti që të influenconte tek ata. Në histori, kërkova shembullin e një njeriu të shkëlqyer, e atë e gjeta te Pejgamberi arab...!"

~Johann Wolfgang von Goethe~
 

cent

...Lontano
Titulli: Thenie te ndryshme.....

“Kur ke ndermend te besh dicka...mos pyet per pasojat, perndryshe nuk do e besh kurre!”
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Mos e formo karakterin tënd si një rrugë ku mund të kalojë çdokush ... formoje si qielli ... që çdokush përpiqet t'a arrijë...!
 

Didi

C'est la vie.
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Dove le parole finiscono, inizia la musica.

Ascolta… la senti? La musica!
Io la sento dappertutto: nel vento, nell'aria, nella luce...
è intorno a noi, non bisogna fare altro che aprire l'anima,
non bisogna fare altro che ascoltare!


- August Rush
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


“Kjo Dynja eshte sikurse Hija, nese tenton ta kapesh ate, kurr sdo te arish ta besh ate gje. Nese ia kthen shpinen asaj, nuk ka zgjidhje tjeter, pos qe te vjen pas teje”

nga Dijetari Iben Kajjim

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


"اdo të më bëjnë mua armiqtë e mi?

Unë Xhennetin e kam në zemër, kudo që të shkojë ai është me mua.

- Në qoftë se do të më përzënë nga vendi im, atëherë kjo për mua do të jetë turizëm dhe do të kem mundësi të përhapë dritën e Allahut!

- Në qoftë se do të më burgosin, atëherë kjo do të jetë veçim me Allahun, do ta adhuroj Allahun pa pasur preokupime!

- Në qoftë se do të më vrasin, atëherë do të bie shehid në rrugë të Allahut subhanehu ue teala!"


nga Dijetari Ibn Tejmijje rahimehullah

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Fudajl ibën Ijad ka thënë:

Ka vetem dy lloje dijetaresh: Dijetar te dunjas dhe dijetar te ahiretit. Dijetari i dunjas e ka dijen e hapur dhe te shperndare, kurse dijetari ahiretit e ka dijen te mbuluar. Shkoni pas dijetarit te ahiretit dhe keni kujdes nga dijetari dunjas. Mos lejoni qe ai tju pengoj me dehjen e tij!

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

559869_351404828304826_1788090913_n.jpg
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

535423_351404121638230_1958624642_n.jpg
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

531027_351403941638248_2105992721_n.jpg
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

"Ne kete boten tone moderne per shume sende njerzia ka gjete nga nje dite; Diten e mesuesit me 7 Mars, diten e nenes me 8 Mars, dita e ambientit, dita e mjedisit...

Mesuesi i njerezise ( Muhamedi Alejhi Selam ) ka ardh per t'i eleminu krejt keto komponente ne bote duke na mesuar se: Ne bote nuk ka dite te nenes, por ne bote ka jete kushtuar nenes. Ne bote nuk ka dite te mesuesit, por tan jeta i kushtohet mesuesit, nderi i nxansit derisa te vdes mesuesi i kushtohet mesuesit. Ne bote nuk guxon te kete dite te mjedisit, por tan jeta i kushtohet mjedisit njerezor, sepse besimtari nuk guxon me ndote ambientin ne asnje menyre. Ai nuk don dite, po don jete!

Jakup Hasipi

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


“Kjo botë është shtëpi e punës, kurse bota e pastajme është shtëpi e shpërblimit; e ai që s`punon këtu, do të ndiejë keqardhje atje.”

Imam Ahmedi

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Nëqoftëse të gjith Kur’an-at, te gjithe Bibl-at, te gjithe Talmud-at dhe te gjithe librat Hinduse dhe Budiste ishin mbledhur dhe ishin gjuajtur ne Oqean, ashtuqë asnjëra prej tyre nuk do të kish mbetur, i vetmi Libër te cilin do të kishim mundësi ta kemi ne tavoline mbrenda dy diteve eshte Kurani, per shkak se miliona njerëz mbarë botës e dijn përmendësh prej faqës se parë deri ne faqën e fundit.

~~~~~~Shejh Halid Jasin~~~~~~~~
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Pejgamberi ynë i dashur Muhammedi alejhi selam ka thënë:

- Kur të flitni thoni të vërtetën
- Kur të premtoni zbatojeni premtimin
- Kur të lihet diçka amanet,çone në vend
- Ruani nderin tuaj
- Ruani sytë tuaj nga të shikuarit haram
- Ruani duart tuaja (nga të bërit keq).
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

1075760_551750751533453_1777581286_n.jpg
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


1005312_636361053049658_1891482916_n.jpg
 
Top