• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Thenie te ndryshme.....

Moonlight

Gone Girl!
Staf në FV.AL
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Mendja!

90% e mendjes eshte subkoshience
10% eshte koshience
90% e saj eshte e mbushur me deshira e emocione
10% eshte e mbushur plot me mendime!
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Njerëzit që kafshojnë dorën e atij që i ushqen, zakonisht i lëpijnë këpucët e atyre që i godasin....


(kjo dmth: sillesh keq me të mirin... e bëhesh i dashur me të keqin...)


 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Nëse një femër është e lirë të zbuloj trupin e saj....

atëher përse nuk duhet jetë e lirë edhe ta mbuloj trupin e saj?


Hijab-style-2012-trends.jpg
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur në të edhe të zotet e tij...

Dr. Mustafa Sibai​
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Karakteri i vertet i një njeriu nuk duket në takimin e parë, por në atë të fundit...


 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....


Një ditë, të gjithë do largohen... ajo që mbetet prej tyre janë kujtimet.

Ndryshimi qëndron në faktin se njerëzit më të rëndësishëm kujtohen përgjithmonë.

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Thenie te ndryshme.....

Një fjalë e mirë, të ngroh edhe atëherë kur jashtë ka ngrirë....
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

“Do të vijë për njerëzit një kohë në të cilën qeverinë do ta marrin në dorë budallenjtë,

dhe do të vijë një kohë në të cilën njerëzit e zgjuar e të urtë do të përbuzen.”


Ibrahim ibn Ed’hem
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Nuk është jetim ai që i kanë vdekur prindërit, por jetim është ai që ka humbur diturinë dhe edukatën.

– Ali Ibn Ebu Talib

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Shoku i vërtetë është ai që prekë në plagë, në menyrë që ajo të shërohet me kohë -pa zgjerim...... Ka shokë tjerë që i mbulojnë plagët tua derisa ato të zgjerohen, pastaj kudo që të prekin, do ndjesh dhimbje. // I.DermakuShiko fotografinë 31051
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Njerëzit më të mirë që kam njohur… janë ata që kanë njohur dështimin, stresin, humbjen dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira… Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie.... Njerëzit e tillë nuk ndodhin rastësisht… por formohen…...


Shiko fotografinë 31053
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Eshte nje e vertet e vjeter, qe njeriu ne politikë shpesh nga armiqet duhet te mesoj.....


Lenini
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Nuk them se nuk besoj në një mundesi të dytë, por them se jo të gjithë e meritojnë.......
 
Top