The Berg - Mali artificial me i madh ne Bote

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Arkitekti Gjerman Jakob Tigges ka projektuar një pikë referimi të re dhe vizionare në Berlin. Ai ka planifikuar të ndërtojë një mal prej 1000 metra te lartë te quajtur "Berg", i cili do të bëhet një destinacion turistik i pa pare me pare në kryeqytetin gjerman.
Objektivi është për të krijuar një habitat natyror për kafshë të egra të malit dhe në të njëjtën kohë, të bëhet një hapësirë argetuese për të gjithë në qytet. "Berg" do të marrë vendin e Aeroportit Tempelhof, një hapësirë aktualisht në diskutim. اuditërisht, ka një grup te madh mbështetësish per "The Berg" dhe njerëzit mezi presin për të marrë miratimin dhe financimin e projektit.


plan2.png

Marre nga archdaily
shpresoj ta kem perkthyer mire:p
 
Redaktimi i fundit:

LoSsT

VIP
Titulli: The Berg - Mali artificial me i madh ne Bote

Shpresoj qe mali "berg" te jete ky

the-berg_2.png
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Pe: The Berg - Mali artificial me i madh ne Bote

Po lost......................
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Pe: The Berg - Mali artificial me i madh ne Bote

ketu jane fotot se s'ja kam mare doren akoma:(
the-berg-mountain_berlin_1.jpg
the-berg-mountain_berlin_2.jpg
the-berg-mountain_berlin_3.jpg
the-berg-mountain_berlin_4.jpg
 
Top