• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Terminologjia kompjuterike në Shqipëri dhe në Kosovë

Anila Cepani Sema

Antarë i ri
A ka ndonjë dallim në përdorimin e termave kompjuterikë në Kosovë dhe në Shqipëri? Si i përdorni termat e mëposhtëm:
accept
attachment
cancel
database
file
option
provider
router
web browser
shortcut
 

Moonlight

Gone Girl!
Staf në FV.AL
A ka ndonjë dallim në përdorimin e termave kompjuterikë në Kosovë dhe në Shqipëri? Si i përdorni termat e mëposhtëm:
accept
attachment
cancel
database
file
option
provider
router
web browser
shortcut
Nuk ka asnje dallim , njesoj i perdorim edhe ne.
Kjo sipas gjuhes qe ke PC...
 

kitrra 123

plak gjufurrak
A ka ndonjë dallim në përdorimin e termave kompjuterikë në Kosovë dhe në Shqipëri? Si i përdorni termat e mëposhtëm:
accept
attachment
cancel
database
file
option
provider
router
web browser
shortcut
Po, po na gegnisht i therrasim 🤣

Kur kem pas na Hazbi as kamjutër ska pas 😉
 

LoSsT

VIP
A ka ndonjë dallim në përdorimin e termave kompjuterikë në Kosovë dhe në Shqipëri? Si i përdorni termat e mëposhtëm:
accept
attachment
cancel
database
file
option
provider
router
web browser
shortcut
Kjo eshte gjuha qe perdor sistemi, dhe jane njesoj ne gjith boten, pervecese nese instalon sistemin ne nje gjuhe ndryshe nga gjuha angleze, por sistem ne gjuhen shqipe nuk ka ne dijenine time.
 
Top