• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Viroi Gjirokaster

Per te Syri Kalter (Sarande)Viroi

 
Last edited:

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Dhermiu
Summer Depo , Vlore


Coco Bongo, Vlore
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

n809419259_1369675_4737[1].jpg

imagesCACX1RAT.jpg
 
Last edited by a moderator:

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Foto nga A.Rrokaj

Zvernec


Stadiumi

Shashice ( ende e dukshme )

KulaciVarrezat e deshmoreve

dora ( Zvernec )

 
Last edited:

Morena

...Δʝɛя...
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptareE gjeta ne internet dhe me duket eshte Zvernec ne Vlore.
 

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

SAZANIPas vilave


jal
sazani


 

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Foto nga studio Lution ( ia bera dhe reklamen :p ) 

*Ginna*

Anëtar Aktiv
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

S'e di a lejohen komentet, megjithate, te kenaqet syri kur i sheh keto fotografi! :)
 
Last edited:
Top