• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Të majtët nisin festën në Tiranë

Love

βeℓℓe â๓e

Ndërsa numërimi është drejt fundit, simpatizantë të Partisë Socialiste ka nisur të festojnë. Flamuj të Rilindjes, muzikë e lartë në makina ka filluar të qarkullojnë në rrugët dhe hapësirat e tjera publike në Tiranë.

festa e ps 2.jpg

Rezultatet tregojnë një diferencë të thellë të së majtës kundrejt së djathtës, ndërsa edhe urimet e para për fitoren kanë filluar për koalicionin Aleanca për Shqipërinë Europiane.
Shekulli


festa e ps.jpg
 
Top