• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Te dua!

Hilarious

Bebw☀️
Staf në FV.AL
Te dua ne heshtje siç me do dhe ti njesoj.Te dua kur me ngre nervat se dua te te shqyej te te bej copa.Te dua kur qesh me mua,e di me shton jet .Te dua edhe ne momente kur me lendon ,edhe une e bej.Thjesht te dua ,por kjo nuk mjafton ....
 

Vinjol

Status offline...... KÇK
Te dua ne heshtje siç me do dhe ti njesoj.Te dua kur me ngre nervat se dua te te shqyej te te bej copa.Te dua kur qesh me mua,e di me shton jet .Te dua edhe ne momente kur me lendon ,edhe une e bej.Thjesht te dua ,por kjo nuk mjafton ....
Me vjen keq nuk e kupton qe nuk je tipi im.....
Jam tipi qe e sgkrij gjithcka qe kam per dashurine... e sinqerte..... ty te dhimbseshin dhe 200 leket qe do me jepje nji kafe.....
 

Hilarious

Bebw☀️
Staf në FV.AL
Me vjen keq nuk e kupton qe nuk je tipi im.....
Jam tipi qe e sgkrij gjithcka qe kam per dashurine... e sinqerte..... ty te dhimbseshin dhe 200 leket qe do me jepje nji kafe.....
Te ishe siç shkruan do e kishe mbledh mendjen,e ma nxive me ate kafen ke ik deri ne Elbasan dhe ketej ne Vlorë kursen 🤪😂,,,tani sdu une 😝😂,sa kam 2 muaj te pres 😝
 

Vinjol

Status offline...... KÇK
Te ishe siç shkruan do e kishe mbledh mendjen,e ma nxive me ate kafen ke ik deri ne Elbasan dhe ketej ne Vlorë kursen 🤪😂,,,tani sdu une 😝😂,sa kam 2 muaj te pres 😝
Prit xhan... prit se do te vije dhe radha jote.....
 
Top