• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sulmi i NATO-s, Gjermania nis hetimet

redi-

Anëtar i Respektuar
Tri muaj pas sulmit ajror kundër dy autocisternave dhe njerëzve në Afganistan, Gjermania do të hetojë bombardimet që shkaktuan vdekjen e rreth 142 personave. Një komsion hetimor pritet të sqarojë një numër çështjesh të hapura lidhur me sulmin ajror të 4 shtatorit. Sipas informacioneve komandanti gjerman Georg Klein dha urdhër për sulmin në shtator në bazë të informacioneve të shërbimeve sekrete.
 
Top