• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Studentët mashtrojnë Apple, i vjedhin kompanisë rreth 1 milion dollarë

Hera

Βιβλίο φάγος
[h=1]Studentët mashtrojnë Apple, i vjedhin kompanisë rreth 1 milion dollarë[/h]

Dy burra kinezë që studiojnë në SHBA janë akuzuar për “vjedhjen” e rreth 1 milion dollarëve duke dërguar iPhone të rreme të thyer tek Apple për riparim dhe marrjen e aparateve zyrtare në kthim.

Sipas një ankese kriminale të paraqitur muajin e kaluar, telefonat e falsifikuar u dërguan nga Kina dhe zëvendësimet u dërguan atje dhe më pas u shitën.

Pothuajse gjysma e celularëve të rremë u zëvendësuan me ato të vërteta.

Të dy burrat pohojnë se nuk ishin në dijeni se telefonat ishin fals.

Apple llogariti se kishte humbur 895,800 dollarë si rezultat i mashtrimit të supozuar.

Zhou Yangyang dhe Jiang Quan, studentë në Oregon State University, janë dy të akuzuarit, shtetas kinezë me viza studentore në Amerikë. Mashtrimi i supozuar u zbulua pasi oficerët e doganave që hapën pesë paketa të dyshimta gjatë rrugës nga Hong Kongu, i cili duket se përmbante iPhone të falsifikuara.
 
Top