Stambolli do të bëhet me tunel 3 katësh

Arfenilla

Themelues i Forumit


Ky tunel pritet që të bashkojë Stambollin, i cili është i ndarë në dy pjesë pra nga pjesa e Evropës dhe pjesa Aziatike -

Duke pasur parasysh problemet në trafik gjatë udhëtimit nga pjesa evropiane në pjesën aziatike të Stambollit, do të ndërtohet një tunel 3 katësh, i cili pritet të zbus trafikun në urat e Stambollit, transmeton lajmi.net
Në këtë tunel do të ndërtohen rrugë për automobila dhe sistemi i metrove.Metroja pritet që të jetë e shpejtësisë së lartë dhe e kapacitetit më të madh./lajmi.ne
Stambolli-650x358.jpg


Tuneli-3-katesh.jpg


 
Top