Stafisti i Vitit 2020

Stafisti i Vitit 2020


  • Totali i votuesve
    56
  • Poll closed .

sofia

Antarë i Respektuar
Dikur Frank negativ shkoi ne zero e u be Frank pozitiv. lool lool Keshtu pra, ndoshta nuk ke pasur ndonje detyre shume te veshtire si stafist, por ke qene i afte per te moderuar situatat dhe per te shprehur mendimet e tua. Ndoshta ke folur pak, por fjalet e tua gjithemone kane goditur. Plus qe eshte kaq e veshtire te gjesh nje njeri mendjehapur, te kulturuar dhe te edukuar si @Frank . Duke ju uruar te gjitheve Gezuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri, duke ju rikujtuar te Trajtoni Njerezit me Miresjellje, permbyll voten time.??
 

legjenda

Tetova
Dikur Frank negativ shkoi ne zero e u be Frank pozitiv. lool lool Keshtu pra, ndoshta nuk ke pasur ndonje detyre shume te veshtire si stafist, por ke qene i afte per te moderuar situatat dhe per te shprehur mendimet e tua. Ndoshta ke folur pak, por fjalet e tua gjithemone kane goditur. Plus qe eshte kaq e veshtire te gjesh nje njeri mendjehapur, te kulturuar dhe te edukuar si @Frank . Duke ju uruar te gjitheve Gezuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri, duke ju rikujtuar te Trajtoni Njerezit me Miresjellje, permbyll voten time.??
as nuk diskutohet per frank njeri gjithmon e ka menagjo mire situate ne forum e pergezoj urime festa te fundi vitit
 
Top