• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

“Sot shkova në zyrë pa makinë”, Albini mesazh qytetarëve të Kosovës

albini-1-1.jpg


“Sot lëviza në këmbë nëpër qytet dhe shkova në zyrë pa makinë. Ambienti është jeta. Prandaj, le ta ruajmë. Sa herë është e mundur duhet ta shmangim lëvizjen me automjet.

”Albin Kurti dha sot këtë mesazh, brenda të cilët pati dy reagime.Kryeministri i Kosovës Albin Kurti jo rastësisht ka postuar sot në rrjetet sociale disa fotografi, ku ka zbuluar se rrugën deri në zyrën e tij e ka bërë sot në këmbë.Reagimi i kryeministrit vjen pas incidentit që ndodhi me zevëndësin e tij Avdullah Hoti, i cili u qëllua në rrugë me vezë në shenjë revolte, për mos heqjen e taksës me Serbinë.Albin Kurti ka treguar se është i qartë në vendimet e tij dhe nuk e frikëson askush.Por, gjithashtu ai tha se duke shmangur makinat, ruajmë edhe ambjentin e pastër.
lexo.com.al
 
Top