• Mir禱sevini tek Forumi Virtual

    N禱se ju shfaqet ky mesazh do t禱 thot禱 se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini t禱 shihni pjes禱n me t禱 madhe t禱 seksioneve dhe diksutimeve t禱 forumit, por akoma nuk g禱zoni t禱 drejten p禱r t禱 marr禱 pjes禱 n禱 to dhe n禱 avantazhet e t禱 q禱nurit an禱tar i k禱tij komuniteti.

    Regjistrimi 禱sht禱 plot禱sisht falas n禱 komunitetin ton禱, pasi t禱 regjistrohesh do t禱 g禱zosh shum禱 t禱 drejta si t禱 japesh mendimin t禱nd n禱 nj禱 diskutim, t禱 hap禱sh nj禱 diksutim t禱ndin, t禱 komunikosh me an禱tar禱t e tjer禱 t禱 komunitetit n禱 m禱nyr禱 private, t禱 mar禱sh pjes禱 dhe t禱 votosh n禱 konkursin e poezis禱 dhe t禱 fotografis禱 dhe shum禱 opsione t禱 tjera... duke p禱rdorur m禱nyr禱n m禱 t禱 thjesht禱 dhe t禱 sigurt禱 p禱r tu rregjistruar
    GOOGLE Microsoft Yahoo

    P禱r cdo problem mos hezitoni t禱 na " KONTAKTONI ".

Sot mesova q禱....

Ivy

IMPOSSIBLE??? The word itself says IM POSSIBLE
Sot mesova qe cdo njeri matet me kohe.Vlerat tone ne njefare menyre perkthehen ne minute dhe ore.
(Fshesen atyre qe se vleresojne pranine tuaj云)
 

Element

An禱tar i Respektuar
Nga hulumtimet e fundit mjeksore 禱sht禱 konstatuar se apandisi ose zorra qore ( si癟 i thuan nga vilajeti im 不) nuk 禱sht禱 organ i cili nuk ka asnj禱 funksion. P禱rkundrazi , ai ka funksion t禱 akumulloj bakteriet e mira dhe b禱n purifikimin e aparatit digjestiv禱 kur 禱sht禱 ai i rrezikur nga ndonj禱 infeksion !
 
Top