Sondazh per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Mesoni qe kur votoni neper sondazhe te mos diskutoni pasi kur voton diskutimi ka marre fund. Hidh voten dhe po ke deshire ta besh voten tende publike jep edhe arsyet ne nje mesazh te shkurter dhe te qarte.

Votova per kete parti X pasi 1. 2. 3. 4. 5. Dhe lerini komentet e replikat e anetareve te tjere pasi vota e secilit eshte personale dhe duhet respektuar, paçka se se çfare mendon secili prej jush.
 

Marla

Antarë i Respektuar
Mesoni qe kur votoni neper sondazhe te mos diskutoni pasi kur voton diskutimi ka marre fund. Hidh voten dhe po ke deshire ta besh voten tende publike jep edhe arsyet ne nje mesazh te shkurter dhe te qarte.

Votova per kete parti X pasi 1. 2. 3. 4. 5. Dhe lerini komentet e replikat e anetareve te tjere pasi vota e secilit eshte personale dhe duhet respektuar, paçka se se çfare mendon secili prej jush.
Po shefi na fal lol
 

Xhelozi

Staf në FV.AL
Ashtu siç kam bere 3 palet e zgjedhjeve te fundit, kam hyre brenda qendres se votimit si nje njeri i civilizuar per te kryer detyren time qytetare dhe me shume delikatese kam hedhur firmen time mbi fleten e bukur te votimit: “U’a befsha ca u mban pragu i shpise majtas, djathtas dhe ne qender”!
???
Kurse un kte tjetren " minjt n'zit " ?
 
Top