• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sofra Shkodrane

Ridexxx

Antarë i Respektuar
E trema mar tash foli amel se vjen 😂😂😂🥳🥳🥳
ok po e provoj ndryshe :p

Vajzë bukuroshe'e që vjen me llërë përveshur
Me zemërë të dëfryer e me buzëzë të qeshur
Në sythit tem e shoh ate që s'e kam gjetur ndë jetë
shkrodrane ma e bukur , e mire sic je vetë
Oh sa bukuri ka Shkodra,i bekoftë Perëndija
Edhe nëpër ato hije një copë herë ne krah e mia
Syt' e ballit t'i xbavitnja, zëmërënë ta dëfrenja,
Gazë, që paçë njëherë, prap' aty ndër ju ta gjenja :D
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
ok po e provoj ndryshe :p

Vajzë bukuroshe'e që vjen me llërë përveshur
Me zemërë të dëfryer e me buzëzë të qeshur
Në sythit tem e shoh ate që s'e kam gjetur ndë jetë
shkrodrane ma e bukur , e mire sic je vetë
Oh sa bukuri ka Shkodra,i bekoftë Perëndija
Edhe nëpër ato hije një copë herë ne krah e mia
Syt' e ballit t'i xbavitnja, zëmërënë ta dëfrenja,
Gazë, që paçë njëherë, prap' aty ndër ju ta gjenja :D
Sa keqe se nuk jam nga shkodra..gjith ket poezi me fute ne dhe😳😤😤😤😢😢🤪
 

Ridexxx

Antarë i Respektuar
@Arfenilla bukuroshe
Pse s’ngre kryete përpjetë
Pa shiko lulet’ e tjera
Q’u çel’e e u lulëzuan
Shih pa shih Arfenilla
Me ngjalli përsëri vete
O lulez’ e Perëndisë
Që të mbolli vetë Zoti
U ftohf moti
u ngrim nga i ftohti
Dimër’ t math me dëborë
Me të ftoh t’ e me të ngritë
Falma mua urtësinë, mirësinë, embelsine
Butësinë, miqësinë,ty dhe dashurine
Që të me t’apesh jetëz’ e ditë
Të tme ndezesh shpirt e dritë
Prej qiellit bukurinë
Erdhe nga parajsa ere
Me kam prurë këtë herë
Hapa syt’ e qesh e gëzohem
Po çelem e zbukurohem
Po mos u tremp, beëhu trime
Edhe ki durim e shpresë,’
E pa Zotit besë
Dhe kësaj fjalësë sime
O bukuroshe, t'u bëfsha, m'bive nga hici
Ti zbukuron faqen' e dheut, ti ushqen njerinë
Vjen dimëri, t'i than lulet, ti me një frym' i ngjall prapë
Napënë q'u heth përsiprë, ua heq me ver' e me ngrohtesine
Për të arriturë rrushnë ç'ka punuar Perëndija
Qielli, dheu, dielli, shiu, njeriu, tërë gjithësija
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
@Arfenilla bukuroshe
Pse s’ngre kryete përpjetë
Pa shiko lulet’ e tjera
Q’u çel’e e u lulëzuan
Shih pa shih Arfenilla
Me ngjalli përsëri vete
O lulez’ e Perëndisë
Që të mbolli vetë Zoti
U ftohf moti
u ngrim nga i ftohti
Dimër’ t math me dëborë
Me të ftoh t’ e me të ngritë
Falma mua urtësinë, mirësinë, embelsine
Butësinë, miqësinë,ty dhe dashurine
Që të me t’apesh jetëz’ e ditë
Të tme ndezesh shpirt e dritë
Prej qiellit bukurinë
Erdhe nga parajsa ere
Me kam prurë këtë herë
Hapa syt’ e qesh e gëzohem
Po çelem e zbukurohem
Po mos u tremp, beëhu trime
Edhe ki durim e shpresë,’
E pa Zotit besë
Dhe kësaj fjalësë sime
O bukuroshe, t'u bëfsha, m'bive nga hici
Ti zbukuron faqen' e dheut, ti ushqen njerinë
Vjen dimëri, t'i than lulet, ti me një frym' i ngjall prapë
Napënë q'u heth përsiprë, ua heq me ver' e me ngrohtesine
Për të arriturë rrushnë ç'ka punuar Perëndija
Qielli, dheu, dielli, shiu, njeriu, tërë gjithësija
🤣🤣🤣U dorzova perball ketyre rreshtav..😳🤭
Thnx..Ride..qenke i papare👍
 
Top