• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sofra Shkodrane

Petrit101

Pi kafe e me çá llafe
Mbane me kujtu da shkodranizime tjera të fjalve që po te reshtoj poshtë
1) Si ta kesh zogun e qefit= come hai l'luccello di piacere.
2)Ti basha t'deknit n'vorr= Ti scopo tutte le ossa al cimitero.
3)Tesh e mrapa = adesso e dopo.
Me lot:lol:
 
Top