• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sofra Shkodrane

NGU

Karma has no menu, you get served what you deserve
Ka qe i vjet qe e permend ai. Dhe msolli nje nate e kishte bo vet, e madje ishte dhe pa arra. Sgjeti justifikim qe i ka ngrene vet, tha ske dhembe ti lol
 
Top