• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sofra Lezhjane

Hera

Βιβλίο φάγος
Mirditore është.
As im atë nuk ka lind në Mirditë, por unë mirditor jam :)
Pergjigje e gabuar ....lezha eshte nje nder 7 bajraket e mirdites po drane gega eshte lindur e rritur ne kallmet te lezhes ....nuk flasim preardhje 8 brezash flasim aktualisht...po te pyesim as malsoret e lezhes nuk jan lezhjane apo gaboj ?
 

Lauri

Anunnak
Pergjigje e gabuar ....lezha eshte nje nder 7 bajraket e mirdites po drane gega eshte lindur e rritur ne kallmet te lezhes ....nuk flasim preardhje 8 brezash flasim aktualisht...po te pyesim as malsoret e lezhes nuk jan lezhjane apo gaboj ?
Lezha nuk ka qenë kurrë bajrak i Mirditës :)
Pastaj Mirdita ishte 12 bajrak që në kohën e lleshit te zi :)
 
Top