• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sofra korçare:)

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
po he mooo se e kisha me vete e lash anash sa te hapja deren..papappaa hera par qe vij mysafire dhe nuk me pranoni pa dhurata :( :(

Ju bafshin mir :D
 
Top