Si u duk nje pjese e Shqiperise Erik Nomden

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli origjinal eshte : Little Discoveries in the Balkan - Cycling in Albania and Greece
Erik Nomden eshte nje Hollandes qe ka bere nje vizite me 3 shoket e tij ne nje udhetim me biciklete ne disa vende te Shqiperise se jugut ne vitin 2007,fatkeqsisht Anglishtja ime nuk eshte ne nivel te larte per ta perkethyer por besoj se te shumtit do kuptonin pak a shume ndonjeri qe do kete fuqi le te beje ndonje permbledhje te udhetimit te tije dhe konkluzionit qe ai nxjer gjate vizites qe ka bere ne vendin tone une do vendos linkun e faqes se tij se eshte shume si material per ta vendosur ne forum...Smod ose Adminet po e pane te arseshme mund ta fshijne ose ta levizin temen.... besoj se tregon me realizem ShqiperineAlba006.jpg
 
Top