• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Si t'i kombinoni ngjyrat në veshjen tuaj?

Arfenilla

Themelues i Forumit
Ju nuk guxoni të përdorni ngjyra në veshjet tuaja, ose keni tendencë për të përdorur më shumë seç duhet?

Këshilla e parë: Kurrë mos vishni më shumë se tre ngjyra!
Zgjidhet një ngjyrë dominuese që shërben për t’iu identifikuar, ngjyra e dytë e shoqëron(një pjesë e veshjes suaj) ndërsa ngjyra e tretë përdoret për aksesorët.
Këshilla e dytë: Zgjidhni një nga tre llojet e harmonive që ekzistojnë!

Kombinimi më i përshtatshme për ju:

• Harmonia njëngjyrëshe: është një ngjyrë e vetme ose nuancat e së njëjtës ngjyrë: blu e errët, bojëqielli. Shumë e lehtë për ta realizuar, ajo të jep elegancë.

• Harmonia ngjashme: janë 2-3 ngjyra që ndodhen në të njëjtin rreth ngjyrash si p.sh: e verdhë, portokalli dhe e kuqe-portokalli / e kaltër, gurkali dhe e gjelbër.
Më shumë se harmonia njëngjyrëshe, kjo harmoni është e këndshme për syrin dhe përafrimi i ngjyrave të jep përshtypjen e shkrirjes.

• Harmonia plotësuese: janë dy ngjyra diametralisht të kundërta në rrethin e ngjyrave, p.sh: e verdhë dhe vjollcë /e kaltër dhe portokall /e gjelbër dhe e kuqe. Kontrasti midis dy ngjyrave i jep një harmoni të gjallë dhe dinamike.

Tani ju e dini se si kombinohen ngjyrat në veshjet tuaj! Por gjithsesi, ju e dini cila është ajo që përshtatet me personalitetit tuaj. /Telegrafi/ 

Didi

C'est la vie.
Staf në FV.AL
Titulli: Si t'i kombinoni ngjyrat në veshjen tuaj?

Keto modelet e ngjyrave te mesit sme pelqejn fare cfare kontrasti japin.

Gjithsesi nuk para mendohem per kombinimet te teperta por ama bej
kujdes cfare vesh dhe sidomos sbehem nje ngjyreshe lol


P.S ne Shqiperi kam para disa goca vjet qe ishin vesh komplet o te verdhe o te kuqe
gjithsesi keto ngjyrat e ndezura lol
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Titulli: Si t'i kombinoni ngjyrat në veshjen tuaj?

Keto modelet e ngjyrave te mesit sme pelqejn fare cfare kontrasti japin.
Ndaj te njetin mendim,seq kam pershtypjn se duken si palaqo,, me keto ngjyrat e hapur shum ne ekstrem ose kur i perzin!ngjyrat se kan vetem si nuanca shum te leta i du shum per rroba.
 

Nicktjeter

We're all gay with someone else's ass !
Titulli: Si t'i kombinoni ngjyrat në veshjen tuaj?

Me pelqen te ve sh ngjyra por nga roza e embel gati vishnje, me ndonje shall kaf dhe xhinse e nje tj cante pa lidhje
por jo ngjyra te ndezura...
Por zakonisht perdor ngjyra qe anojne nga blu-hte deri tek kafe-te
 
Top