Si te beni te lumtur nje grua!

SI TE BENI TE LUMTUR NJE GRUA:

Në të vërtetë nuk është shumë e vështirë, por ... për ta bërë një Grua të lumtur, një burrë thjesht duhet të jetë:

1. Një mik
2. Një shok
3. Një dashnor
4. Një baba
5. Një vëlla
6. Një mësues
7. Një kuzhinier
8. Një elektricist
9. Një hidraulik
10. Një mekanik
11. Një terapist masazhesh
12. Një super fotograf
13. Një stilist
14. Një seksolog
15. Një gjinekolog
16. Një psikolog i mirë
17. Një shfarosës i dëmtuesve(dizinfektues)
18. Një mjek
19. Te mund të lexojë yjet
20. Një dëgjues i shkëlqyeshëm
21. Një organizator
22. Një baba i mirë
23. Shumë i pastër, aromatik dhe i rregullt
24. Simpatik
25. Atletik
26. I ndjeshëm
27. Kujdesshem
28. Të sinqertë
29. Inteligjente
30. Argëtim
31. Krijues
32. Bujar
33. I fortë
34. Gjithëpërfshirës
35. Tolerant
36. I matur
37. Ambicioz
38. Pasionant
39. Trim
40. I vendosur
41. I respektueshëm
42. I besueshëm
43. Me mendime
44. Ta surprizoje me te papritura (shënime dashurie, udhëtime, dhurata të vogla, të mesme dhe të mëdha)
45. Gallant
46. Spontan
47. I ftohtë
48. të bëjë shumë përkëdhelje dhe të ndahet nga seksi
49. Te dëgjoje gruan me kujdes dhe pa e ndërprerë atë
50. të gjejë dhe dërgojë mesazhe dashurie
51. Sigurisht që ta bëj atë të qeshë.

Pa harruar të:

52. Të dish si të menaxhosh ndryshimet e humorit dhe cunamet emocionale: cikli para-pas-post-post
53. Jepni hua veten për të ngrënë gjithçka që gruaja përgatit me shije dhe klas, duke rritur mirësinë e pjatave (edhe nëse janë kokoshka!)
54. Komplimentojeni dhe buzëqeshni rregullisht
55. Shkoni për të bërë pazar me të dhe paguaj!

56. Të jetë mjaft i pasur ose shumë i pasur
57. Mos i vë në dukje të metat e saj
58. Mos shiko vajza / gra të tjera DHE Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e nevojshme:
59. Kushtoji asaj shumë vëmendje
60. Jepini asaj shumë kohë, veçanërisht kohë për veten e saj
61. Jepini asaj shumë hapësirë, duke mos u shqetësuar kurrë se ku shkon dhe me kë është.

Por mbi të gjitha është shumë e rëndësishme:

62. Mos harroni kurrë: * ditëlindjet * përvjetorët * Dita e Shën Valentinit * vizita mjekësore specialiste * pak vëmendje çdo ditë * dispozitat e dhëna nga ju.

E thjeshtë apo jo? :p
 
Redaktimi i fundit:

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
A ka naj liste per fukare ma tshkurt pak lol
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Mire, s'qenka e shkruar mu martu atehere :p

Fajet i keni ju, na mort nqaf na mort. Jazek :p
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
58. Mos shiko vajza / gra të tjera DHE Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e nevojshme:Po nese eshte i verber?
 

Binjak ♊

Be realistic: Plan for a miracle!
When just be there for her, turns into mission impossible ??
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Nese ai Maqedonasi i ofron ndonje gje me teper nga keto qe ka thene Marla, atehere une e dua lumturine e saj, do largohem une nga jeta e saj @Arfenilla ? po nese ai as 5 te parat nuk i realizon, atehere mos te me bej gili vili, por te kujdeset per binjaket ?
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Nese ai Maqedonasi i ofron ndonje gje me teper nga keto qe ka thene Marla, atehere une e dua lumturine e saj, do largohem une nga jeta e saj @Arfenilla ? po nese ai as 5 te parat nuk i realizon, atehere mos te me bej gili vili, por te kujdeset per binjaket ?
Po kush ke maqedonasi tani?nga dul ky?
Nuk gjen si ti ajo ,pa merak rri.ti veq ik blej gjera te mira per gocat e babit?
 

Desa

Felix - Culpa
SI TE BENI TE LUMTUR NJE GRUA:

Në të vërtetë nuk është shumë e vështirë, por ... për ta bërë një Grua të lumtur, një burrë thjesht duhet të jetë:

1. Një mik
2. Një shok
3. Një dashnor
4. Një baba
5. Një vëlla
6. Një mësues
7. Një kuzhinier
8. Një elektricist
9. Një hidraulik
10. Një mekanik
11. Një terapist masazhesh
12. Një super fotograf
13. Një stilist
14. Një seksolog
15. Një gjinekolog
16. Një psikolog i mirë
17. Një shfarosës i dëmtuesve(dizinfektues)
18. Një mjek
19. Te mund të lexojë yjet
20. Një dëgjues i shkëlqyeshëm
21. Një organizator
22. Një baba i mirë
23. Shumë i pastër, aromatik dhe i rregullt
24. Simpatik
25. Atletik
26. I ndjeshëm
27. Kujdesshem
28. Të sinqertë
29. Inteligjente
30. Argëtim
31. Krijues
32. Bujar
33. I fortë
34. Gjithëpërfshirës
35. Tolerant
36. I matur
37. Ambicioz
38. Pasionant
39. Trim
40. I vendosur
41. I respektueshëm
42. I besueshëm
43. Me mendime
44. Ta surprizoje me te papritura (shënime dashurie, udhëtime, dhurata të vogla, të mesme dhe të mëdha)
45. Gallant
46. Spontan
47. I ftohtë
48. të bëjë shumë përkëdhelje dhe të ndahet nga seksi
49. Te dëgjoje gruan me kujdes dhe pa e ndërprerë atë
50. të gjejë dhe dërgojë mesazhe dashurie
51. Sigurisht që ta bëj atë të qeshë.

Pa harruar të:

52. Të dish si të menaxhosh ndryshimet e humorit dhe cunamet emocionale: cikli para-pas-post-post
53. Jepni hua veten për të ngrënë gjithçka që gruaja përgatit me shije dhe klas, duke rritur mirësinë e pjatave (edhe nëse janë kokoshka!)
54. Komplimentojeni dhe buzëqeshni rregullisht
55. Shkoni për të bërë pazar me të dhe paguaj!

56. Të jetë mjaft i pasur ose shumë i pasur
57. Mos i vë në dukje të metat e saj
58. Mos shiko vajza / gra të tjera DHE Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e nevojshme:
59. Kushtoji asaj shumë vëmendje
60. Jepini asaj shumë kohë, veçanërisht kohë për veten e saj
61. Jepini asaj shumë hapësirë, duke mos u shqetësuar kurrë se ku shkon dhe me kë është.

Por mbi të gjitha është shumë e rëndësishme:

62. Mos harroni kurrë: * ditëlindjet * përvjetorët * Dita e Shën Valentinit * vizita mjekësore specialiste * pak vëmendje çdo ditë * dispozitat e dhëna nga ju.

E thjeshtë apo jo? :p
Tani që unë vetë i kam të gjitha këto veti, si i bëhet nëse dyfishohen? ?
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
Nese ai Maqedonasi i ofron ndonje gje me teper nga keto qe ka thene Marla, atehere une e dua lumturine e saj, do largohem une nga jeta e saj @Arfenilla ? po nese ai as 5 te parat nuk i realizon, atehere mos te me bej gili vili, por te kujdeset per binjaket ?
Po tashi syt me pa jan . Keshtu me tha kur e pyta pse shikon si ufo? nuk ka asnjeri ne bote qe me merr mu .jam njeri i lire une nuk pranoj te jem e futur ne kafaz .
 

Baboon

FALEMINDERIT!
SI TE BENI TE LUMTUR NJE GRUA:

Në të vërtetë nuk është shumë e vështirë, por ... për ta bërë një Grua të lumtur, një burrë thjesht duhet të jetë:

1. Një mik
2. Një shok
3. Një dashnor
4. Një baba
5. Një vëlla
6. Një mësues
7. Një kuzhinier
8. Një elektricist
9. Një hidraulik
10. Një mekanik
11. Një terapist masazhesh
12. Një super fotograf
13. Një stilist
14. Një seksolog
15. Një gjinekolog
16. Një psikolog i mirë
17. Një shfarosës i dëmtuesve(dizinfektues)
18. Një mjek
19. Te mund të lexojë yjet
20. Një dëgjues i shkëlqyeshëm
21. Një organizator
22. Një baba i mirë
23. Shumë i pastër, aromatik dhe i rregullt
24. Simpatik
25. Atletik
26. I ndjeshëm
27. Kujdesshem
28. Të sinqertë
29. Inteligjente
30. Argëtim
31. Krijues
32. Bujar
33. I fortë
34. Gjithëpërfshirës
35. Tolerant
36. I matur
37. Ambicioz
38. Pasionant
39. Trim
40. I vendosur
41. I respektueshëm
42. I besueshëm
43. Me mendime
44. Ta surprizoje me te papritura (shënime dashurie, udhëtime, dhurata të vogla, të mesme dhe të mëdha)
45. Gallant
46. Spontan
47. I ftohtë
48. të bëjë shumë përkëdhelje dhe të ndahet nga seksi
49. Te dëgjoje gruan me kujdes dhe pa e ndërprerë atë
50. të gjejë dhe dërgojë mesazhe dashurie
51. Sigurisht që ta bëj atë të qeshë.

Pa harruar të:

52. Të dish si të menaxhosh ndryshimet e humorit dhe cunamet emocionale: cikli para-pas-post-post
53. Jepni hua veten për të ngrënë gjithçka që gruaja përgatit me shije dhe klas, duke rritur mirësinë e pjatave (edhe nëse janë kokoshka!)
54. Komplimentojeni dhe buzëqeshni rregullisht
55. Shkoni për të bërë pazar me të dhe paguaj!

56. Të jetë mjaft i pasur ose shumë i pasur
57. Mos i vë në dukje të metat e saj
58. Mos shiko vajza / gra të tjera DHE Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e nevojshme:
59. Kushtoji asaj shumë vëmendje
60. Jepini asaj shumë kohë, veçanërisht kohë për veten e saj
61. Jepini asaj shumë hapësirë, duke mos u shqetësuar kurrë se ku shkon dhe me kë është.

Por mbi të gjitha është shumë e rëndësishme:

62. Mos harroni kurrë: * ditëlindjet * përvjetorët * Dita e Shën Valentinit * vizita mjekësore specialiste * pak vëmendje çdo ditë * dispozitat e dhëna nga ju.

E thjeshtë apo jo? :p
Deri te 52 hajt mo po e bojm i dorë letra ?
± 2 ? 54
po kur vazhdoi prapë lista...
E pra qeka për black Jack ?? thash me vete...?
Më ke zhgënjy shumë se s'di asnji loj me 62 letra ??

P.S breath ??
 

Katil

Antarë i Respektuar
SI TE BENI TE LUMTUR NJE GRUA:

Në të vërtetë nuk është shumë e vështirë, por ... për ta bërë një Grua të lumtur, një burrë thjesht duhet të jetë:

1. Një mik
2. Një shok
3. Një dashnor
4. Një baba
5. Një vëlla
6. Një mësues
7. Një kuzhinier
8. Një elektricist
9. Një hidraulik
10. Një mekanik
11. Një terapist masazhesh
12. Një super fotograf
13. Një stilist
14. Një seksolog
15. Një gjinekolog
16. Një psikolog i mirë
17. Një shfarosës i dëmtuesve(dizinfektues)
18. Një mjek
19. Te mund të lexojë yjet
20. Një dëgjues i shkëlqyeshëm
21. Një organizator
22. Një baba i mirë
23. Shumë i pastër, aromatik dhe i rregullt
24. Simpatik
25. Atletik
26. I ndjeshëm
27. Kujdesshem
28. Të sinqertë
29. Inteligjente
30. Argëtim
31. Krijues
32. Bujar
33. I fortë
34. Gjithëpërfshirës
35. Tolerant
36. I matur
37. Ambicioz
38. Pasionant
39. Trim
40. I vendosur
41. I respektueshëm
42. I besueshëm
43. Me mendime
44. Ta surprizoje me te papritura (shënime dashurie, udhëtime, dhurata të vogla, të mesme dhe të mëdha)
45. Gallant
46. Spontan
47. I ftohtë
48. të bëjë shumë përkëdhelje dhe të ndahet nga seksi
49. Te dëgjoje gruan me kujdes dhe pa e ndërprerë atë
50. të gjejë dhe dërgojë mesazhe dashurie
51. Sigurisht që ta bëj atë të qeshë.

Pa harruar të:

52. Të dish si të menaxhosh ndryshimet e humorit dhe cunamet emocionale: cikli para-pas-post-post
53. Jepni hua veten për të ngrënë gjithçka që gruaja përgatit me shije dhe klas, duke rritur mirësinë e pjatave (edhe nëse janë kokoshka!)
54. Komplimentojeni dhe buzëqeshni rregullisht
55. Shkoni për të bërë pazar me të dhe paguaj!

56. Të jetë mjaft i pasur ose shumë i pasur
57. Mos i vë në dukje të metat e saj
58. Mos shiko vajza / gra të tjera DHE Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e nevojshme:
59. Kushtoji asaj shumë vëmendje
60. Jepini asaj shumë kohë, veçanërisht kohë për veten e saj
61. Jepini asaj shumë hapësirë, duke mos u shqetësuar kurrë se ku shkon dhe me kë është.

Por mbi të gjitha është shumë e rëndësishme:

62. Mos harroni kurrë: * ditëlindjet * përvjetorët * Dita e Shën Valentinit * vizita mjekësore specialiste * pak vëmendje çdo ditë * dispozitat e dhëna nga ju.

E thjeshtë apo jo? :p
Ajo pika e 58?
 

Katil

Antarë i Respektuar
Marlëëë
Ti i meriton 61 pika aty
Ti ti ti ti dhe ti.?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Ti mbushni nje gote vere te kuqe,kur eshte e lodhur,dhe te relaksohet. :p
 
Top